Gość Krzysztof Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam, mam 21 lat i mija rok po operacji przepukliny pachwinowej prawostronnej przy uzyciu siatki. Problem jest dla mnie dość cieżki z tego względu że wcześniej nic mnie nie bolało. Boli mnie miejsce w którym jest siatka oraz co dziwne podczas stosunku z moja dziewczyną czuje rwanie od siatki do uda.. Nie mam pojęcia jak to dokładniej opisać.. Czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Trudno mi opisać bez bezpośredniego badania co się dzieje, co jest tego przyczyną. Być może doszło do naderwania siatki od przyczepu np. do guzka łonowego, może w siatkę wrósł jakiś nerw, został wciągnięty w zrosty. Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, który po badaniu zadecyduje co w tej sprawie należy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi