Gość Sabina Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Lekarz wykrył u mnie zapalenie dwunastnicy , ale oprócz wszystkich tych objawów , które przy tej chorobie wstępują , mam również atak dreszczy który najczęściej występuje wieczorem i trwa przez jakąś godzinę mniej więcej co 2 dzień. Czy to może być rak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 To nie są objawy raka. Nie wiem na jakiej podstawie stwierdził lekarz u Pani zapalenie dwunastnicy. Taką diagnozę można ostatecznie postawić po wykonaniu gastroskopii. Co do dreszczy radzę w tej sprawie skonsultować się ponownie z lekarzem bezpośrednio. Być może to jakieś objawy uogólnionego zakażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi