Gość Aneta Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jakiś czas temu zaczęła sączyć mi się ropa spod palucha w stopie. Byłam u mego lekarza rodzinnego i stwierdził, że to jest uszkodzony wał paznokciowy i muszę przyjść następnego dnia na usunięcie tego paznokcia, dodam że spod tego paznokcia leci ropa i jest spuchnięty i zaczerwieniony i oczywiście boli. Co mam w tej sytuacjo robić czy iść na usuniecie , a może iść do chirurga i zasięgnąć jego porady. Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Radzę w tej sprawie udać się najlepiej do chirurga. Takie objawy mogą świadczyć o wrastającym paznokciu. Wykonuje się wtedy specjalny zabieg plastyki wrastającego paznokcia, a nie usuwa się go w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi