Gość Slawek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam, od ok miesiaca z rana budzi mnie bol plecow (zawsze o podobnej godzinie 6-7) tak jak w tytule- pomiedzy zebrami a miednica, nie ma wygodnej pozycji zeby bylo mozna lezec, nie mozna skrecic ciala ustaje dopiero jak wstane i zaczne chodzic (znika po kilu minutach)- troche drazniace bo nie pozwala sie wyspac. przypuszczam ze bedzie to mialo zwiazek z jakimis podbrobami? mam racje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Takie dolegliwości mogą być związane z patologią raczej w zakresie kręgosłupa. Radziłbym w takim przypadku wykonać RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. On zadecyduje o odpowiednich badaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Identyczny ból jak u mnie. Okazało się ze mam przepuklinę kręgosłupa. Ból jest nie do zniesienia tak jak Pana opisuje. Przepuklina uciska na nerw, a wszystko spowodowane jest brakiem ruchu. Należy jak najszybciej skonsultować się z neurologiem, który skieruje na rezonans magnetyczny kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi