Gość staszek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mój problem polega na tym, że po ściągnięciu napletka w wzwodzie czuje taki lekki ból. Napletek schodzi w spoczynku i w wzwodzie. Proszę o pomoc, ponieważ nie wiem czy mam powody do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArteQ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Też tak miałem że bałem sie że mam stulejke albo coś takiego miałem ten sam ból lecz gdy będziesz ściągać napletek z żołędzia ból minie ja miałem gożej mi normalnie schodził napletek ale gdy był w wzwodzie nie chciał ale teraz gdy robie to powoli coraz lepiej(gładziej) napletek schodzi z żołędzia więc się nie mart na samym początku to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ok dzięki *) znacznie mi ulżyło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi