Gość domino95 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam, zauważyłem u siebie dość ciekawe zjawisko związane ze wzwodem. Gdy jestem że tak powiem sam, to wzwód który udaje mi się osiągnąć nie jest zbyt imponujący - penis co prawda jest twardy, ale nic poza tym. Natomiast z partnerką... jest czerwony, potężny, wydziela śluz, widać wszystkie żyły - mówiąc kolokwialnie, jest jak dąb. Czy tak być powinno i czy to normalne? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tak, to normalna sytuacja, z której powinieneś być zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi