Gość zainteresowana studentka Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jednoczesnie boli mnie kregoslup w odcinku ledzwiowym prawy bark i prawa dlon palca nie moge rano otworzy 5 ale jak kilka razy pstryka to potem juz chodzi normalnie martwi mnie jednak czemu od razu zaczelo mnie bolec wszystko jakis ucisk mam na nerw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tak. Ucisk całego nerwu może być już na poziomie kręgosłupa co daje właśnie takie dolegliwości jak Pani przedstawiła. Radziłbym wykonać RTG odcinka lędźwiowego kręgosłupa oraz odcinka szyjnego. Z wynikami trzeba by skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zainteresowana studentka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dziekuje seredecznie za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi