Gość J. Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam. Mam 19 lat. Od 3 dni przy dotyku bolą mnie sutki. Są bardzo wrażliwe na dotyk. Nigdy w życiu tak nie miałam. Miesiączkę będę miała 8 maja. Poprzednia miesiączka była 10 kwietna, uprawiałam seks 19 kwietnia. Niestety podczas stosunku gumka się nie sprawdziła. Co może być powodem bolących-wrażliwych sutków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ginekologiem. Takie objawy mogą sugerować zaburzenia hormonalne lub też stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N. Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Mam 18 lat i też właśnie mam problem z bolącymi sutkami przy dotykaniu. co może być tego przyczyną? nie zażywam żadnych hormonów ani tabletek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grazynka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mam lat19 strasznie mnie bola sutki miesiaczka mi sie spuznia o 12 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi