Gość Paweł Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mam pewien problem. Mój stolec od paru tygodni jest cienki, o średnicy 2-3 cm. Jestem trochę przewrażliwony, że to coś poważnego, gdyż mam hemoroidy. Rok temu chirurg badał mnie palcem, następnie miałem kolonoskopię i nie było żadnych niepokojących objawów. Czy mam się czegoś poważnego obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ile Pan ma lat? Jakiego stopnia są hemoroidy? z jakiego powodu była kolonoskopia i jaki jej wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Na pewno nie ma powodu do niepokoju skoro rok temu kolonoskopia i badanie palcem nie wykazało żadnej patologii. Zapewne cienkie stolce są związane z żylakami odbytu. W razie wątpliwości trzeba udać się na badanie kontrolne do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Lat 31, kolonoskopia z powodu krwawienia z odbytu. Wyniki kolonoskopii: okolica odbytu niezmieniona, guzki hemoroidalne wewnętrzne... Pozostałe elementy *bez zmian patologicznych*. Ale te cienkie stolce trochę mnie martwią. I dodam,ze coraz częściej mam biegunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 czesto przyczyna biegunek ma tez podłoze psychiczne, mysle ze jezeli kolonoskopia byla rok temu i bylo wszystko ok , to cienkie stolce i krwawienie to pewnie guzki krwawnicze odbytu.u mnie było tak samo czesto biegunki krwawienie i cienkie stolce , pare dni temu miałem kolonoskopie i wszystko ok, jedynie to tylko te guzki odbytu i wlasnie z tad te krwawienie i cienszy stolec, mozna w aptece kupic jakies czopki i mysle ze niema powodu do niepokoju i paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 2 - 3 cm. stolec, to cienki stolec? Nie żartujcie, to normalnej grubości stolec. Stolec cienki to mniej niż 1 cm. - wtenczas można mówić o wąskich stolcach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzordz Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Chyba ze mówimy o panach odmiennej orientacji seksualnej. Wtedy to może być cienki stolec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi