Gość Tula Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jestem trzy dni po operacji zamknięcia żyły odpiszczelowej metodą radiową (RFITT CELON) niestety zauważyłam od początku rozległe zaczerwienienie -sinienie pod zgięciem kolana ,które bardzo boli już kilka dni .Czym może ono być spowodowane.Nie widzę również zaniku żylaka w okolicy górnej części,,śródstopia* który miał zaniknąć .Czy on wchłania się po czasie ,czy coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To bardzo wczesny okres pooperacyjny i jeszcze takie dolegliwości mogą występować (są typowe po tego typu zabiegu). Dopiero najwcześniej po około 2-3 tygodniach będą widoczne efekty tego zabiegu. Proszę uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tula Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czyli mam rozumieć ,ze ,,wciągnięcie * żylaka na górnej części stopy też nastąpi po tym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tak, tak zapewne powinno się stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tula Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ja jestem 2 miesiące po tym zabiegu i mam straszne przebarwienia. A żylaki wcale sie nie wchłonęły. Jest nawet gorzej bo są nowe. Lekarz przeprowadzający zabieg twierdzi ze wszystko ok. Ja nie jestem pewna. Czy ktoś zna dobrego flebologa z Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgosia Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Zobacz Venavita ośrodek w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi