Gość Agnieszka Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Od 3 dni mam problem z żołądkiem. Boli mnie przy ucisku i gdy kładę się spać. Czasem zakłuje, gdy siedzę. Do tego mam co jakiś czas skurcz jelit w dolnej części brzucha a po tym od razu muszę skorzystać z toalety. Kiedy piję herbatę, wygazowaną cole lub wygazowaną wodę to skurcze od razu ustępują. Nie wiem czy to coś poważnego czy po prostu samo przejdzie. Czy możliwe jest, że coś przykleiło mi się do żołądka? Bardzo proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Takie objawy mogą sugerować stan zapalny błony śluzowej żołądka i/lub dwunastnicy. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio udać się do lekarza. Być może konieczne okaże się wykonanie badania gastroskopowego i/lub USG jamy brzusznej celem uściślenia diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A czy myśli Pan, że ból przeszedł by sam? Gdyż odczuwam poprawę. Już nie boli przy ucisku w jednym miejscu, gdzie wczoraj i przedwczoraj jeszcze bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Czasami mogą takie dolegliwości przechodzić samoistnie zazwyczaj, gdy są spowodowane zaburzeniami czynnościowymi czyli np. nadmierną kurczliwością żołądka czy jelit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A czy mógłby mi Pan polecić jakieś domowe sposoby na szybszy powrót do zdrowia? Co mogłabym pić lub robić, aby przestało boleć. Byłabym Panu bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luna Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a moze mieta,ponoc ma dzialanie rozkurczowe,z kolei pokrzywa reguluje prace zoladka no i do tego ma duzo witamin,sama pije *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mnie bolą strasznie jelita. Ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marysia Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bolą mnie jelita i momentami mam ochotę wymiotować. Proszę o jakąś skuteczna radę:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi