Gość asiulka Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Wczoraj, wieczorem siedząc spokojnie poczułam coś w rodzaju unoszenia się i jakby wszystko było wokół mnie niedostępne. Jakbym miała zemdleć. Bolała mnie głowa już od południa. Czułam jakbym miała spadek i zaraz podniesione ciśnienie. Nie mogłam wstać, wszystko wirowało. Jednak bardziej przeraziło mnie drętwienie połowy lewej twarzy czułam jakby stawała się coraz grubsza i przy do tyku nic nie czuła. Język w buzi do połowy zrobił się sztywny. Wystraszyłam się, nie wstawałam. Przeczekałam chwilę czy przejdzie. Owszem przeszło, ale ból głowy i niepokój we mnie pozostał. Położyłam się spać wcześniej. Co to było, proszę uprzejmie mi napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Takie objawy mogą np. świadczyć o przejściowym niedokrwieniu mózgu tzw. TIA. Radziłbym jeszcze z tym problemem udać się na konsultację do neurologa. Możliwe, że będą konieczne jakieś badania dodatkowe (np. EEG, tomografia, Doppler tętnic szyjnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asiulka Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dziękuję. Opiszę lekarzowi jak to odczuwałam. Mam wizytę u neurologa za parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asiulka Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dokładnie podałam lekarzowi moje występujące wówczas objawy. Dostałam skierowanie na badanie MR głowy z kontrastem. Ciekawi mnie co będzie gdyż objawy niektóre się powtarzają...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 to sm paskudna choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asiulka Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jacek skąd wiesz???W obrazie Mr nie wykazano zmian demilizacyjnych...odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi