Gość darek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 *glupota moja nie zna granic...* a teraz powarznie: Aby uatrakcyjnic nasze zabawy z zona postanowilem *lekko* nadac koloru na penisie...za pomoca henny (barwnik roślinny do malowania skory).. Condoma wypelnionego cala tubka henny zmieszanej z kremem samoopalajacym trzymalem na penise przez godzine a po jego zdjeciu dalem czas 1h na wchlonieci e i dopiero przemylem woda. W ciagu nastepnych okolo 24h moj penis znienil kolor na czarnosiny z wodnym ipecherzami i ogromna opuchlizna.Wstyd zatrzymal mnie w domu przez tydzien,BOL i wyglad zapedzil mnie na pogotowie,stracilem skore na calej dlugoscipensa mam swieze cialo,zaladzia nie widzialem od 2 tyg,ropa,krew i innewody to norma.Oddaje mocz przez jakas szczelinke w opuchliznie zakonczonej na koncu krwawymi popekaniami. Lekaz zalecil opatrunki gazowe nasaczone parafina,antybiotyk prrzeciwbole i zwolnienie z pracy.W pozycji stojacej wydaje jakies 2min nastepnie od pasa wdol czuje bol,pieczenie,dyskomfort,,, Na wczorajszej wizycie doktor pocieszyl ze skora stara sie odnowic i unikne operacji plastycznej..cala reszta jak byla i do widzenia za 5 dni. Jezeli jest jakis sposob ktory przyspieszyl by gojenie,ukoil bol (nocne,poranne wzwody to katorga spedzajaca sen z oczu) i pozwlolil wrocic do codziennych czynnosci PROSZE POMOZCIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Trudno doradzać w takim przypadku bez bezpośredniego zbadania pacjenta. Skoro lekarz stwierdził, że gojenie jest prawidłowe to trzeba spełniać jego zalecenia i czekać spokojnie na efekty. Nie ma co kombinować, bo w takim przypadku można tylko pogorszyć sytuację. Trzeba wiedzieć, że w takich przypadkach gojenie jest bardzo powolne, a organizm sam musi odbudować skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi