Gość Majka Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Na mojej pięcie(lewa noga) jakiś czas temu pojawił się tj. placek, umiejscowiony jest na wewnętrznej stronie pięty, ma ok 1,5 cm i ostatnio miał kolor malinowy ale dzisiaj zauważyłam,że sinieje a właściwie granatowieje:(no i zaczęłam się martwić, oczywiście byłam z tym wcześniej u dermatologa ale usłyszałam,że może to być nagniotek lub alergia, zastosowane leki (na alergię) nie są jak widać skuteczne:(Zastanawiam się więc, co to za *coś* zrobiło mi się na tej pięcie, dobrze, że chociaż nie boli a może i źle???Proszę o poradę, wiem, że lekarz musi to zobaczyć, tylko terminy są strasznie dobijające:( Pozdrawiam i dziękuję:) Wesołych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Być może to rzeczywiście jakiś nagniotek. Najlepiej, aby zmianę jeszcze bezpośrednio obejrzał chirurg. On wyjaśni czym dokładnie jest ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi