Gość jan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mam pytanie w sprawie zylakow powrozka nasiennego , wydaje mi sie ze sa one w 2 stopniu , dlatego tez chcialem sie dowiedziec czy operowac je , czy nie.. czasem boli mnie lewa nerka.. Prosze o porade. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jeśli żylaki dają dolegliwości to jest to wskazaniem do leczenia operacyjnego. Co do szczegółowej kwalifikacji w tym względzie musi się wypowiedzieć urolog. On zadecyduje co do dalszego postępowania w Pana przypadku. Ból ciągnący się od pachwiny do okolicy lędźwiowej może być spowodowany żylakami powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi