Gość kamil Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mam 16 lat . przyszedłem po siłowni i po 2 h bolało mnie w tym miejscu - zdjęcie,boli mnie po lewej stronie(nie po prawej jak na zdjęciu),wziąłem takie zdjęcie by pan dokładnie widział to co trzeba.Nadwagi nie mam.Mam 174,waga 65 kg.Wiem o tym,że żadne nie wykonywałem ćwiczenie które by spowodowało w tym miejscu ból. Może to być od wątroby tam głęboko lub od czegoś innego ? Wykonywałem takie ćwiczenia:podciąganie,przysiady,bieg na bieżni. http://img857.imageshack.us/i/makkawaybrzuch.jpg/ Bolał mnie kilka razy czubek głowy może to coś być niebezpiecznego ? Bolał mnie przez kilka sekund czubek głowy.Mogą to buy jeszcze wykonywałem skrętoskłony i to dużo serii po dużo powtórzeń . a i jeszcze jedno móże to być od nerek? Codziennie piję 2-4 litry herbaty lub soku lub wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Może to być od wątroby tam głęboko lub od czegoś innego ? - to na pewno nie wątroba, wątroba mieści się po prawej stronie Bolał mnie kilka razy czubek głowy może to coś być niebezpiecznego ? - to raczej bóle na tle nerwowym, nie ma powodu do niepokoju a i jeszcze jedno móże to być od nerek? - wątpię, prawdopodobnie to ból związany z przeciążeniem mięśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi