Gość jan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 3 tyg temu wysiadajac z auta uderzylem sie w tyl glowy. Zrobilo mi sie niedobrze i rozbolala mnie glowa, Bol glowy nie ustepowal wiec nastepnego dnia udalem sie na izbe przyjec. lekarz spojrzal mi tylko w oczy i przepisal paracetamol. mijaja juz 3 tyg, a glowa dalej mnie boli, gdy dotkne miejsca po uderzeniu to robi mi sie niedobrze, ostatni wstajac z krzesla zakrecilo mi sie wglowie i prawie nie zemdlalem.czy te objawy moga swiadczyc o krwiaku, jesli tak to jak mam dalej postepowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Objawy rzeczywiści budzą niepokój i mogą sugerować zmiany organiczne w zakresie mózgowia. Radzę w tej sprawie skonsultować się najlepiej z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi