Gość jurek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam mam problem gdyż na penisie pojawiły mi sie czerwone krosty a dzień wczesniej doszło do stosunku z dziewczyną z użyciem żelu prosze o jakąs porade może to jest jakies uczulenie na tego typu produkty. jest na to jakias masć, nie odczuwam swedzenia ani pieczenia. byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 To zapewne właśnie odczyn uczuleniowy na zastosowany żel intymny. Proszę zażyć dużą dawkę wapnia, witaminy C oraz zastosować krem na bazie hydrokortyzonu. Jeśli dolegliwości nie ustąpią radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 mam podobny problem tyle że czasami mnie swędzi a kropty są pod grzybkiem i jedna na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi