Gość Jola Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Robią mi się siniaki o kolorze zielono sinym , ale bez przyczyny nigdzie się nie uderzyłam zazwyczaj jak znika jeden to wyskakuje drugi , ostatnio mam katar nie wiem co to może być. Dodam, że jestem panikarą i nerwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Trudno mi określić na podstawie samych tylko objawów czym to może być spowodowane. Objawy mogą być związane z zaburzeniami w krzepnięciu krwi lub słabymi, pękającymi naczyniami krwionośnymi. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Zapewne będzie konieczne wykonanie na początku odpowiednich badań krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi