Gość monika Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Kilka dni temu byłam u lekarza miałam ostrą infekcję wirusową z wysoką temperaturą, podczas osłuchiwania lekarz stwierdził ,że mam przyśpieszoną akcję serca i czy biorę jakieś leki, sama czułam że serce bije mi jakoś tak mocniej teraz po chorobie jest już niby normalnie, ja przynajmniej nic dziwnego nie odczuwam ale martwię się trochę o czym to świadczy, żadnych leków na serce nie dostałam , czy np. gorączka może powodować takie objawy?leczę się też na tarczycę, mam niedoczynność ,cały czas biorę eurytox , na ostatniej wizycie w lutym tsh było 1,20, teraz wizytę mam dopiero w połowie maja ,czy powinnam wcześniej skontrolować tsh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 czy np. gorączka może powodować takie objawy? - tak, gorączka powoduje przyspieszenie akcji serca czy powinnam wcześniej skontrolować tsh? - skoro serce teraz pracuje normalnie to nie ma powodu do niepokoju i kontroli hormonów tarczycy we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi