Gość Joanna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Od tygodnia boli mnie brzuch po lewej stronie pod żebrami. Ból nie jest silny, ale bardzo dokuczliwy. Odczuwam również brak apetytu i nudności. Nigdy nie miałam podobnego problemu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Na pewno należy w tej sprawie bezpośrednio udać się do lekarza. Bez badania trudno mi określić co się dzieje. Do rozważenia oczywiście wykonanie USG i być może gastroskopii (ocena górnego odcinka przewodu pokarmowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weronika Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 hej ja mam tak samo mnie tez boli pod zebrami i nie wiem co mi jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi