Gość radek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 MOja sprawa dotyczy zgrubienia wewnątrz penisa. Otóż przy trzonie uciskając prącie można wyczuć zgrubienie które sie już nieco powiekszyło. Byłem u urologa zrobił usg i nic nie wykazało. Dodatkowo wydaje mi sie ze trudniej o wzwód niż kiedyś. TZN nie wystarczy tylko pomyślej jak dawniej lecz trzeba tez pomóc reką. Także utrzymuje się krócej. Zastanawia mnie czym to może być spowodowane. Czy ma to jakieś powiązanie z prostatą? Niby wszytsko ok ale lekarz wyczuł delikatne ogniska zwapnień po przebytym zapaleniu. Oddaje mocz co 3 godz czyli częściej niż zwykle. Dostałem proxacin i mycosyst lecz nic nie pomaga, proszę o radę bądz wskazówki. JEstem już podłąmany psychicznie bo to 3 wizyta u urologa. A mam 25 lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mogę prosić kogoś o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi