Gość Monika Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dzień Dobry. Mam 15 lat i podejrzewam,że mam zapalenie wyrostka. Byłam u lekarza się przebadać ale pielęgniarka przed zarejestrowaniem powiedziała mi,że skoro tego dnia był 19 kwiecień a ja miałam okres na początku kwietnia to mój ból po prawej stronie na wysokości biodra może być spowodowany jajeczkowaniem.Czy pielęgniarka miała rację,czy powinnam się bać że to jednak jest zapalenie wyrostka. A jeśli to jajeczkowanie to muszę iść do ginekologa czy to normalne? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Czy pielęgniarka miała rację,czy powinnam się bać że to jednak jest zapalenie wyrostka? - pielęgniarka może mieć rację, a ból związany z zapaleniem wyrostka robaczkowego byłby już tak duży, żeby zmusił do wizyty w szpitalu A jeśli to jajeczkowanie to muszę iść do ginekologa czy to normalne? - jeśli w przeciągu 1-2 dni nie ustąpi to radzę w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem, gdyż może to też oznaczać zapalenie przydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dziękuję za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi