Gość michał Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Mam następujący problem...Od pewnego czasu niepokoję się stanem mojego penisa. Byłem u urologa specjalisty w sprawie mojego skrzywienia prącia do dołu i powiedział, że jest to lekkie, 15 stopniowe skrzywienie, w miejscu troszeczkę bliższym brzucha niż 1/3 długości prącia. Wszystko byłoby ok, gdyby nie własnie to miejsce skrzywienia. Nurtuje mnie jedno pytanie... Czy miejsce skrzywienia (moje znajduje się o jakiś 1 centymetr bliżej podbrzusza od 1/3 całej długości prącia mierząc od podbrzusza) ma jakieś znaczenie w stosunku płciowym, czy nie? Nigdy nie miałem żadnego i jest to bardziej problem psychiczny, który próbuję rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Takie niewielkiego stopnia skrzywienie, zwłaszcza w stronę dołu nie powinno mieć wpływu na stosunki seksualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Gorzej jak ma się skrzywienie ku górze ok. 30% i do tego jeszcze lekkie ok. 10% w lewo bądź prawo. Wtedy ma to negatywny wpływ na stosunki seksualne w pozycji kiedy jesteśmy na górze. Prócz zmian pozycji co robić w takim przypadku, wybrać się do urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi