Gość Beata Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Właśnie wróciłam ze szpitala, ale lekarz nie powiedział mi co mi było. Miałam guza na stopie, ok. 8 x 3 cm. i ciągnął się wzdłuż stopy. Na skierowaniu miałam napisane, że jest to guz tkanki miękkiej stopy i nic po za tym. Na wypisie to samo. Czy to znaczy, że była to zwykła kosmetyka, że nie było to nic skoro nic mi nikt nie powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Myślę, że guz został usunięty i wysłany do badania histopatologicznego. Zapewne dopiero za 2-3 tygodnie będzie wiadomo, jeśli zostaną przysłane wyniki badania histopatologicznego, czym konkretnie był guz. Proszę w tej sprawie pytać się w sekretariacie oddziału chirurgicznego, gdzie Pani była operowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi