Gość Jan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Dwa tygodnie temu uderzyłem się mocno na siłowni w dolną wargę. W wyniku tego powstał krwiak, który znikł po około tygodniu. Na miejscu krwiaka powstał mały guzek, wielkości rodzynki. Co to może być? Czy powinienem się udać do jakiegoś specjalisty? Jak tak, to do jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania czy, jest właściwie ta zmiana. Być może to tylko resztkowy krwiak, który może ulec jeszcze wchłonięciu. Proszę poczekać jeszcze około 2 tygodni. Jeśli zmiana nie wchłonie się należy skonsultować się w tej sprawie z chirurgiem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Obok guzka powstał nowy, jeszcze nie tak duży, lecz już wyczuwalny. Powinienem się udać teraz do lekarza, czy odczekać te 2 tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 i co byłeś u tego lekarza ja mam takich 5 guzków nie wiem co robic */:( po uderzeniach oczywiście czasami bola jak sie je dotyka *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi