Gość Monika Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Mam piętnaście lat. Kiedy się urodziłam, miałam problem z prawą piersią. Nie wiem do końca o co chodziło, ale przy brodawce mam bliznę, która wskazuje na przecinanie tego miejsca. Odkąd pamiętam, prawy sutek jest wklęsły, lub raczej płaski, natomiast z lewą piersią jest wszystko w porządku. Dlaczego tak jest? Co można zrobić, by doprowadzić go do takiego samego stanu, jak drugi sutek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Trudno mi ocenić co jest tego przyczyną bez bezpośredniego badania. Może to jakieś następstwo przebytego w dzieciństwie stanu zapalnego sutka. Radziłbym o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi