Gość Adam Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, przez okres ponad tygodnia nie uprawiałem sexu. po okersie tygodnia zaczęły mnie boleć jądra, a pózniej żołądek (taki jak np.się zostanie uderzonym w jądra) sex już uprawiałem,ale jądra są powiększone, a żołądek boli czy mam iść z tym do lekarza specjalisty czy samo minie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ból i powiększanie jąder może oznaczać stan zapalny jąder, a ból w okolicy żołądka jest zapewne całkiem oddzielną sytuacją kliniczną. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem, który zadecyduje o odpowiednimi leczeniu i odpowiedniej diagnostyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi