Gość Tomek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam mam na imię Tomek i mam problem związany z penisem Podczas pierwszej próby stosunku z moją partnerką gdy chciałem wejść pojawiło się krwawienie z penisa a dokładnie jego dolnej części (narośli która przy zwodzie nie pozwala na 100% ściągniecie skóry została ona naderwana ) Nie wiem jak to fachowo nazwać miałem już taki problem kiedyś podczas mocnej masturbacji gdy chciałem ściągać skore prawie do końca co powinienem zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zapewne doszło do zerwania zbyt krótkiego wędzidełka napletka. Takie problemy mogą ciągle nawracać dlatego radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Taki stan może wymagać korekcji zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi