Gość Daria Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, mam 15 lat . W lutym dowiedziałam się, że mam kamicę żółciową. Pod koniec maja początku czerwca będę miała zabieg metodą laparoskową. I związku z tym mam do pana pytanie. Czy po tym zabiegu mocno się tyje i wręcz odwrotnie chudnie się. Bo słyszałam różne wersje, a bardzo mi na tym zależy , bo mam troszeczkę brzuszek i nie chce żeby on był jeszcze większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ani się nie tyje, ani nie grubnie. W początkowym okresie można nawet schudnąć (odpowiednia dieta miesiąc po zabiegu), a potem już wszystko będzie zależne od stosowanej przez Ciebie diety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi