Gość Bartek 18 lat Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam. Mój żołądź jest nadwrażliwy, boli mnie przy dotyku (zakładaniu prezerwatywy lub stosunku oralnym). Czy jest na to jakaś rada? Bardzo mi to przeszkadza. Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Na pewno trzeba ten problem zdiagnozować. Skonsultuj się w tej sprawie z urologiem. Jeśli nie ma patologii ze strony penisa z nadwrażliwością można walczyć stosując specjalne żele znieczulające miejscowo. O zastosowaniu tych żeli musi zadecydować urolog po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi