Gość Gutek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Szanowny Panie doktorze wyskoczyła mi przepuklina a czas oczekiwania na operację jest długi a mnie boli..czy mój lekarz pierwszego kontaktu może wystawić mi zwolnienie do czasu planowanego zabiegu czy nie ma takiej możliwości a zwolnienie z pracy otrzymam dopiero po zabiegu??bardzo proszę o odpowiedz.pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nika Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Chlopie kto wystawi Ci tak dlugie zwolnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sznikers Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 niestety ja mam to samo i muszę tyrać i nikogo to nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi