Gość Magdalena Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam,moje pytanie jest bardzo ważne dla mnie,u mojej mamusi wykryto guza odbytu,chirurg stwierdził ze jest niewielki,ale mama zaraz po świetach musi stawic sie w szpitalu na diagnostyke.Bardzo prosze mi odpowiedziec na moje pytanie,czy jesli guz okaze sie łagodna zmiana to przeżycie jest takie same jak u zdrowego człowieka?Mozna życ np 90 lat???Czy przy łagodnych zmianach moga nastapic przeżuty.Bardzo dziekuje z gory za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 czy jesli guz okaze sie łagodna zmiana to przeżycie jest takie same jak u zdrowego człowieka? - tak Mozna życ np 90 lat? - oczywiście Czy przy łagodnych zmianach moga nastapic przerzuty? - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dziekuje bardzo za odpowiedz:)Dzisiaj moja mamusia bedzie miala kolonoskopie,wiec wszystko dzisiaj mam nadzieje bede wiedziec.Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi