Gość Piotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam. Od kilku dni boli mnie kość na środku stopu na górze, czyli chyba kosc śródstopia?! I nie wiem czy to kość czy co. Przez kilka dni tylko mnie bolało przestałem grać w piłkę ponieważ była nie łądna pogoda, gdy zacząłem znowu biegać itp, ból znowu przyszedł i teraz wyrosła mi taka gólka,jestem szczupły wiem że moja stopa jest koścista, ale na lewej noce to mam tą kość taką spuchniętą. Nie wiem co jest... Wiem powinienem iśc do lekarza, ale chciałbym się dowiedziec teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Być może to zwykłe przeciążenie stopy i nic poza tym. Radziłbym najlepiej w tej sprawie jeszcze skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi