Gość krzysztof Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Czy depo medrol moze wyleczyc przeciazeniowe zapalenie sciegna?czy tylko zlagodzi bol i trzeszczenie sciegna w czasie gdy srodek bede sie tam znajdowal a pozniej znowu bedzie powrot zapalenia?-dodam ze to zapalenie urazowe-przeciazeniowe.Leki NLPZ nie pomagaly wiec juz sam nie wiem w jaki sposob to mam wyleczyc jak nie depo medrolem???czy on wyleczy czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Czy depo medrol moze wyleczyc przeciazeniowe zapalenie sciegna? - tak czy tylko zlagodzi bol i trzeszczenie sciegna w czasie gdy srodek bede sie tam znajdowal a pozniej znowu bedzie powrot zapalenia? - powinien całkowicie wyleczyć stan zapalny wiec juz sam nie wiem w jaki sposob to mam wyleczyc jak nie depo medrolem? - trzeba wypróbować taki sposób leczenia, który powinien przynieść efekty czy on wyleczy czy nie? - powinien wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi