Gość Arek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mam 16 lat.Jestem 10 miesięcy po operacji zylaków powrózka nassinego na lewe jądra.Od około 2 tyg. boli mnie prawe jądro ,naciskajac na prawą pachwine boli mnie ona i boli aż do blizny którą po operacji zylaków metoda laparoskopowa,jądra boli cały czas nie przestaje,chyba ze bol przejdzie na lewe,ale i tak potem wraca.Wizyte u prywatnego urologa mam dopiero na początku maja.Dotykajac powrózki jąder wedlug mnie jest wszystko dobrze,ale nie wiem z czego jest ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W takim przypadku albo doszło do stanu zapalnego jądra, albo jest to objaw występowania żylaków powrózka nasiennego też w prawym jądrze. Musi to zbadać bezpośrednio urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi