Gość cecylia z Jastrzebia Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jestem po operacji hemoroidow metoda miliigan morgan10 dni temu po paru dniach wystopilo w odbycie swedzenie nie do zniesienia nie pomagaja masci przepisane przez lekarza co to morze byc i jak sobie z tym poradzic prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Po zabiegu rzadko zdarza się zakażenie rany. Przez pewien okres utrzymywać się może ból w operowanej okolicy oraz pewien dyskomfort czy obrzęk. Najlepiej porosić o inną maść, jeśli ta nie pomoże wtedy trzeba szukać innej przyczyny występujących dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 jestem po operacij ktoro mialem pol roku temu i po tygodiu znowu sie pojawily goziki lekarz powiedzial mi ze mozna to wyleczyc tylko w warszawie bo oni nie maja takiegi leko a przy wypianiu ze szpitala nawet nie dostalem lekuw prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aklime Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 witam tydzień temu miałam operację usunięcia wewnętrznych i zewnętrznych hemoroidów przy odbycie mam narośl wielkości kciuka piecze pali zasłania prawie cały odbyt mam problem z wypróżnianiem płaczę z ból jestem na kodeinie ketanolu leki pomagają tylko na chwilę. W nocy co chwila się budzę. Czy to jest normalne kiedy zniknie ten obrzęk i minie ból? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi