Gość Katarzyna Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dzień dobry, piszę ponieważ mam pewien problem z nadmierną wydzielina z pochwy jest ona biała i dość lepka . Występuję zawsze w okresie miedzy miesiączkami (lecz ok 2 dni przed i tydzień po okresie jest jej bardzo mało co mnie cieszy) a przez kolejne dni staje się bardzo uciążliwa ponieważ brudzi mi bielizna i cały czas muszę nosić wkładki.Podczas współżycia jest dla mnie dużym dyskomfortem. Byłam już z tą sprawą u ginekologa , który 2 razy przepisał mi jakieś globulki dopochwowe (po których ilość śluzu podobno miała się zmniejszyć ) lecz niestety nie zauważyłam poprawy. Co mam zrobić w tej sprawie czy są na to jakieś inne leki czy powinnam iść do innego lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Hm... Wygląda na naturalny niepłodny śluz. Możesz zrobić jeszcze wymaz z pochwy w tym okresie, kiedy wydzielina się pojawia, ale to chyba taka Twoja natura. A próbowałaś może takich specjalnych probiotyków, które są na upławy, przeciw infekcjom, obniżają pH itd? Są też dobre doustne. Możesz kupić na próbę np. Lacibios femina i zobaczyć. Może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi