Gość Mały Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Miałem ściągane szwy po 7 dniach, lekarz powiedział żeby nie ruszać ręką przez 2 dni bo rana może pęknąć. Niestety ale nie da się w 100% nie ruszać ręką która nie jest w żaden sposób usztywniona, zdarzały mi się gwałtowne ruchy. Czy podczas pęknięcia rany ból jest mocny, czy w ogóle nie występuje? boje się że u mnie rana mogła pęknąć a nie mogę sprawdzić bo muszę przez kilka dni w opatrunku jeszcze chodzić */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mały Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Proszę o odpowiedź! Właśnie oderwałem trochę opatrunku i zaczęła lecieć mi krew z rany, nie było tego wiele, a krew nie była *czysta* była to taka *wydzielina jaka leciała do drenu, proszę o odpowiedź, na wizytę będę musiał pewnie poczekać tym bardziej że już jutro piątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi