Gość BARTEK Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam od około 2 tygodni miewam bóle w prawym dole biodrowym,nie są to silne bóle ale strasznie uprzykrzają życie codzienne,byłem u lekarza i pokierował mnie na izbę przyjęc w szpitalu bo myslał ze to wyrostek, tam bo zbadaniu krwi ,moczu i usg lekarz stwierdził ze to kolka jelitowa i przejdzie za dzien lub dwa i zalecil diete bogata w błonnik, lecz ból nie ustawał byłem caly czas na diecie. poszedłem wiec po tygodniu znow do swojego lekarza i on znow dal mi skierowanie na izbe przyjec ,tym razem napisal ze nawracajace bole w prawym dole biodrowym. lekarz na izbie przyjec przeczytal kartke z poprzedniej wizyty w tejze izbie i stwierdzil ze wezma mnie na oddzial, tam kazano mi nic nie jesc i nie pic, na nastepny dzien zrobiono mi gastroskopie (tam wyszlo ze mam przepukline rozworu i refluks,o czym wiedzialem juz od roku), i stwierdzili lekarze,ze to od tego takie bóle :), niedowierzałem im zbytnio.bo wiem jak boli brzuch przy tych schorzeniach.na nastepny dzien mnie wypisano, przepisujac mi gasprid i helicid , dodam ze przez caly pobyt nic nie moglem jesc i dawali mi caly czas kroplówki z lekiem rozkurczowym i przeciwbólowym wiec mnie wtedy nie bolalo. jak tylko zacząlem w domu jesc to odrazu ból powrócił:( PROSZĘ O RADĘ CO POWINIENEM ZROBIC BO BARDZO SIĘ MARTWIĘ, (zapisany jestem na kolonoskopie ale dopiero na 30maja mam wyznaczone badanie bo takie kolejki),MOZE SĄ JAKIEŚ INNE BADANIA?? PROSZĘ O RADĘ.DZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Teraz powinien Pan zrobić kolonoskopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi