Gość Kalanas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Powróciło mi zapalenie ucha lewego. Mam to już 5 miesięcy . Po testach gimnazjalnych mam zamiar iść do laryngologa.Otóż moim zdanie przepisze mi jakieś piguły- antybiotyki itp.Ja jako zdrowy 16 letni człowiek nie chciałbym sobie niszczyć wątroby,itp. Czy poproszenie lekarza o zapisanie kropli do ucha byłoby najskuteczniejsze i najlepsze rozwiązanie ?* Czy 16 latek może używać kropli do uszu ? Będą mniej szkodliwe od tych piguł ? Zatyczki do uszu na strzelnicę mają wpływ na powstanie zapalenia ucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Czy poproszenie lekarza o zapisanie kropli do ucha byłoby najskuteczniejsze i najlepsze rozwiązanie ? - o tym czy skuteczne i wystarczające zadecyduje lekarz, który Cię zbada Czy 16 latek może używać kropli do uszu ? - tak Będą mniej szkodliwe od tych piguł ? - działanie miejscowe leków zawsze wyzwala mniej skutków ubocznych ogólnych Zatyczki do uszu na strzelnicę mają wpływ na powstanie zapalenia ucha ? - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kalanas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dziękuję za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi