Gość Monika Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Niedawno wykryto u mnie po lewej stronie pod pachą włókniakotłuszczaka (fibrolipoma) w wielkości 2,5x 2 x1,5 cm- badanie mammograficzne i ultrasonograficzne! Nie odczuwam praktycznie żadnego bólu tylko jak go dotykam to leciutki ucisk ale zaraz ustępuje i mi zupełnie nie przeszkadza.Estetycznie też mi nie przeszkadza bo go za bardzo nie widac więc czy istnieje konieczność usuwania go?? Będę wdzięczna za udzielenie szybkiej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Radziłbym jednak takiego guza usunąć, gdyż mimo tego, że jest łagodny może powiększać się do bardzo dużych rozmiarów i zacząć dawać dolegliwości np. bólowe przez ucisk blisko przebiegających nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No w sumie racja, pomyślę o tym i dziękuję za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi