Gość Wioleta Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam :) za tydzień minie dwa miesiące od wycięcia mi włukniaka w piersi. Zabieg wykonany był w Anglii, byłam pod narkozą. Rana zszyta była szwami rozpuszczalnymi. Jestem zaniepokojona poniewaz gdy dotykam rany, wciąż wyczuwam tam zgrubienie (i to spore), chciałam zapytać czy jest to normalne, czy wręcz przeciwnie i muszę się czegoś obawiać ? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedź *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam to jest normalne,po jakims czasie zmieknie i nie bedziesz czula,pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Takie zgrubienie być może jest jeszcze wchłaniającym się krwiakiem pooperacyjnym, blizną wewnętrzną pooperacyjną. Trudno mi stwierdzić bez bezpośredniego badania. Najlepiej w przypadku wątpliwości skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wioleta Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dodam że wciąż odczuwam ból piersi ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi