Gość kasia Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mogę Ci polecic doktora Tretiakova (wykonuje takie zabiegi w Gdańsku) ale prywatnie, na nfz nie wiem czy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikkolo Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No wlasnie chciałabym zapisać się prywatnie bo orientowałam sie na narodowy fundusz zdrowia i trochę długo się czeka a mnie cos takiego nie urządza, wolałabym raczej prywatnie. Jakie dają znieczulenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Miałam znieczulenie ogólne, innego nawet nie brałam pod uwagę, słyszałam, że na nfz robią na znieczulenie miejscowe a dla mnie to jedna wielka abstrakcja i chyba bym uciekła z fotela. Zabieg nie jest długi bo trwa jakieś pół godziny, potem najbardziej nieprzyjemne jest noszenie tamponów w nosie i trochę to boli również... Drażni to nos oraz wymusza oddychanie przez usta. Po jednym dniu są wyjmowane. W tym samym dniu wrócilam do domu. Wykonywałam zabieg w piatek, w poniedziałek teoretycznie mogłabym wrócić do pracy jednak zrobiłam sobie kilka dni wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikkolo Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ale jesteś ogólnie zadowolona? Dasz jakiś kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jasne, ze tak bo przynajmniej mogę oddychac normalnie. Trzymaj drlaryngolog.pl/zabiegi/septoplastyka/ Na stronie jest opisane jak wyglada zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi