Gość Paweł Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam mam taki problem od jakiegoś czasu mam białą obwódkę napletku i nie wiem co to jest to swędzi jak się to podrapie i jest szorstkie proszę mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Taka zmiana może oznaczać zapalenie grzybicze. Radzę najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem, aby włączyć odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 używam żelu Pirolam to jest na grzybice ale to nic nie pomaga na dodatek ściska mi trochę penisa do lekarza wstydzę sie iść najlepiej sam to bym wyleczył tylko prosze podać mi jakiś lek od tego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi