Gość Magda Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Od ok 5 tygodni nękają mnie nie zbyt silne bóle jakby nerwobóle w dolnej części pleców, częściej po lewej stronie, również w górnej części lewego pośladka i w lewym biodrze, udzie, ale nie równocześnie. Taki *bólik* trwa ok 2, 3 sekundy i zdarza się mniej więcej co 3 godziny. Nie pomagają plastry rozgrzewające, maści przeciwbólowe. Wyniki badania krwi i moczu raczej w porządku (dość liczne nabłonki płaskie, lekko podwyższona norma objętości czerwonych krwinek we krwi). Nie mam żadnych innych dolegliwości związanych z nerkami i pęcherzem. Miałam nadzieję że to minie samo, ale nie przechodzi, wręcz jakby się lekko nasila (częstotliwość). Bóle nie mają związku ze zmianą pozycji oraz ruchem, czasami przypominają, w pośladku ból po zastrzyku). Czy to może mieć podłoże nerwowe-ostatnio mam sporo stresów, nie za bardzo mogę zrobić rtg ponieważ mogę być w początkowej ciąży. Mam 27 lat, nigdy wcześniej nie miałam podobnych dolegliwości. Proszę o pomoc, może ktoś miał coś podobnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Najlepiej wykonać test ciążowy. Jeśli okaże się negatywny wykonać RTG kręgosłupa odcinka lędźwiowo-krzyżowego, a wynik skonsultować z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi