Gość Wojtek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Chirurg zaproponował mi zamiast usunięcia torbiela samo jego łyżeczkowanie czy to dobry pomyśł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Takie postępowanie daje szanse na 70% wyleczenie, natomiast trochę lepszą skuteczność (80%) ma tzw. wycięcie oszczędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja 31 grudnia 2009 r miałam usunięcie torbiela włosowatego kości ogonowej ale za 3 miesiące muszeęusunąć te torbiel zabieg był nie bolesny bo był pod narkozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandraa Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 dlaczego po narkozie uzytej do usuniecia torbiela na kosci ogonowej wystąpily u mnie problemy z ukladem moczowym i wydalniczym? tzn nie trzymanie moczu, problemy z oddaniem stolca. na ogol rana nie goi się szybko. dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi