Gość damian Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam. mam 16lat. masturbuje się parę razy w ciągu dnia i nie wypływa mi sperma tylko za pierwszym razem coś tam jest. czy to może oznaczać że jestem bezpłodny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Może nie osiągasz orgazmu w czasie masturbacji i dlatego nie masz wytrysku. Może to coś tam na początku właśnie jest spermą. Jesteś młodą osobą i myślę, że z czasem Twoje wytryski będą prawidłowe. W razie wątpliwości trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza wcześniej o tym fakcie informując rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Kilka razy dziennie..? Człowieku daj sobie na wstrzymanie. Jądra to nie maszyny, nie nadążą naprodukować tyle spermy, żeby kilka razy w ciągu dnia był wytrysk. Ja przy drugim stosunku z kobietą (po powiedzmy 15 minutowej przerwie) nie mam już prawie wcale spermy. Przy dobrej wenie, kiedy zdarzają się 3 stosunki pod rząd, wytrysku już za trzecim razem prawie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ja również jestem niezadowolony masturbuje sie ok 3-6 razy dziennie różnie na początku wytrysk był niesamowity teraz jest taka kropla i tyle nie wiem co się dzieje pomóżcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi