Gość Piotrek 25 lat Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam ze względu na zdrętwiałe ręce dostałem pierwszy zastrzyk diprophos domięsniowo i drugi po 12 dniach. Od kiedy wziąłem ten lek dziwnie widze słabo w ciemności coś jakby początkowa zaćma. Czy to możliwe żebym tak szybko miał taki skutek uboczny w postaci zaćmy posterydowej? i czy taka zaćma się cofnie po zaprzestaniu brania kortykosterydów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy to możliwe żebym tak szybko miał taki skutek uboczny w postaci zaćmy posterydowej? - nie ma takiej możliwości i czy taka zaćma się cofnie po zaprzestaniu brania kortykosterydów? - to raczej jakaś sprawa niezależna od przyjętego sterydu, radzę skonsultować się z okulistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek 25 lat Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A jeśli to zaćma posterydowa to może się cofnąć ? To po jakim czasie może się zrobić zaćma od przyjmowania kortykosterydów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Piotrek---a co byla przyczyna zdretwienia rak? ja bralam metypred przez miesiac doustnie na zapalenie sciegien i jak sie pozniej okazaloz zespol ciesni nadgarstka(tez mialam zdretwiale rece) i nie mialam takiego objawu o jakim piszesz. nietety steryd nie pomogl i mam juz dane zabiegu na prawa dlon. potem bedzie lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek 25 lat Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam Anno a mogłabyś podac emaila lub GG wszystko Ci opisze i sam chciałbym zadać kilka pytań. A ile tego metyprydu dziennie przyjmowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi