Gość Paweł Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam! Mam 21 lat i pewien problem a mianowicie taki: Odczuwam ból jądra jest to ból kłujący i przeszywający się ku górze brzucha odczuwam wtedy ból lewej strony brzucha jak i jądra byłem z tym u urologa a on stwierdził ze to jest zapalenie przewlekłe gruczołu krokowego brałem leki takie jak Nolicin i niepomogło! Usg jąder robił i żadnych patologi nie uwidoczniono. Moszna jest obwisła dodam jeszcze nie wiem czy ma to coś wspólnego z moim objawieniami ale towarzyszą mi również czerwone gorące wypieki na policzkach! Bardzo proszę o poradę co to może być! Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam Paweł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Powodowem dolegliwości rzeczywiście może być przewlekłe zapalenie gruczołu krokowego lub też jądra. Antybiotykoterapia w takiej sytuacji zazwyczaj jest długotrwała (czasami 1-2 miesiące). Radziłbym jeszcze raz udać się na kontrolną konsultację do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A. Zając Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 W pełni zgadzam się z przedmówcą. Dla pewności warto powtórzyć wizytę, wykonać powtórne usg i zastosować antybiotykoterapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi